Aici pentru tine

Dedicați sănătății tale

Înființată în 2017, MediBlue este o policlinică medicală ultramodernă din Iași, care reunește peste 20 de specializări dedicate sănătății tale. Ne concentrăm pe a-ți oferi servicii medicale de calitate, care să îți ofere confort și transparență, atât în cadrul clinicii, cât și la domiciliu și online.

La MediBlue, sănătatea ta este principala noastră prioritate!

mediblue.ro-programare
Welcome to our site
POLICLINICĂ MEDICALĂ MODERNĂ * MEDIBLUE *

Servicii medicale de calitate

Parcurgem împreună drumul spre sănătate

În cadrul policlinii, te așteptăm cu medici specialiști cu experiență, atenți și dedicați nevoilor tale. Priceperea personalului medical este completată de aparatura de ultimă generație pe care o folosim, pentru a-ți oferi un diagnostic real, punctual și rapid, oricând ai nevoie.

De ce să ne alegi

Mereu aproape de sănătatea ta

Analize medicale pentru nevoile tale

Avem disponibilitatea să recoltăm peste 800 de seturi de analize medicale, din orice categorie de servicii ai nevoie, astfel ca tu să fii cât mai relaxat.

Personal specializat și doctori cu experiență

Echipa MediBlue este pregătită să acorde atenţie fiecărui pacient şi performanţele medicale pe care le-au atins sunt garanţii ale excelenţei pe care o promovăm.

Tehnologie și aparatură moderne

Aparatura de ultimă generație pe care o folosim se completează cu experiența și profesionalismul medicilor noștri, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii medicale.

Locație accesibilă, oricând ai nevoie

Clinica noastră îți stă la dispoziție în toate zilele lucrătoare, până la ora 20:00, astfel încât să te poți ocupa în ritmul tău de toate aspectele sănătății tale.

Centru medical multidisciplinar

Ne concentrăm eforturile pe a-ți oferi constant servicii medicale de calitate, dintr-o arie largă de specialități, într-un spațiu modern și primitor.

Servicii la clinică, online și la domiciliu

Ne-am adaptat serviciile pentru a veni în mod prompt în sprijinul sănătății tale atunci când situația o cere. Rămânem, astfel, constant aproape de tine și de cei dragi ție.

Ai nevoie de servicii medicale pentru tine sau cineva apropiat? Contactează-ne cu încredere.

Solicită o programare

Într-un minut te poți programa foarte simplu, completând acest formular

Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, compleând câmpurile de mai jos. Un reprezentant MEDIBLUE te va contacta în maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

  Program clinică

  • Luni:08:00 - 20:00
  • Marți:08:00 - 20:00
  • Miercuri:08:00 - 20:00
  • Joi:08:00 - 20:00
  • Vineri:08:00 - 20:00
  • Sâmbătă:08:00 - 15:00
  • Duminică:Închis*
  Pentru programări

  0774.679.003

  Policlinica Mediblue