Ultrasonografia reprezintă ecografia uzuală, cu ajutorul căreia este urmărită sarcina de-a lungul celor trei trimestre. De-a lungul celor 9 luni bebelușul se dezvoltă foarte mult, spectaculos chiar în timpul celui de-al treilea trimestru. Este așadar nevoie de o observare atentă a sarcinii iar tehnica folosită în acest sens contând foarte mult.

Fă cunoștință cu VOLUSON E10, noul ecograf al clinicii MediBlue, unul dintre cele mai performante aparate cu ultrasunete care există la nivel mondial. VOLUSON E10 oferă caracteristici superioare de observare  imagistică, reprezentate prin claritatea imaginii, rezoluția și puterea de mărire și flexibilitatea în procesarea datelor.  

Ultrasonografie Voluson  10

Unul dintre cele mai mari avantaje ale ecografului VOLUSON E10 este faptul că se bazează pe tehnologia HDLive și HDLive Silhouette, care oferă un control mai bun al condițiilor de observare și oferă așadar o experiență mai bună în utilizare, evidențiind cu o mai mare ușurință particularitățile morfologice ale bebelușului (dar și fluxul vascular și vasele de sânge) și aspecte ce țin de corpul mamei.

Funcția HDLive Silhuette folosește randarea imagistică pentru vizualizarea organelor interne ale bebelușului și permite o vizualizare performanță a țesuturilor. Imaginile  redate de către ecograful VOLUSON E10 sunt clare, 2D, 3D sau 4D, oferind utilizatorului posibilitatea de a examina eficient atât bebelușul, cât și mama.  

Beneficii VOLUSON E10

  • Este unul dintre cele mai performante aparate cu ultrasunete care există la nivel mondial;
  • Este dezvoltat special pentru diagnosticul avansat în ginecologie și medicină prenatală;
  • Are un procesor incredibil de rapid astfel încât informațiile se transmit foarte repede;
  • Oferă imagini foarte clare, la o rezoluție foarte înaltă;
  • Prin tehnologia HDLive și HDLive Silhouette, permite și examinarea organelor interne 3D sau 4D, crescând astfel acuratețea diagnosticelor în cazul anumitor malformații fetale;
  • Are o putere de penetrare foarte mare ce permite obținerea unor imagini unice ale fătului din timpul vieții uterine și în cazul pacientelor cu țesuturi mai dificile;

Pe lângă aceste funcții foarte importante, VOLUSON E10 este un aparat performant care oferă și  alte funcții precum: HDLive Flow (pentru monitorizarea vascularității și a vaselor de sânge), HDRes (ce permite vizualizarea corectă a țesuturilor) sau RadiantFlow, funcție care utilizează tehnologia Doppler pentru urmărirea fetală și vizualizarea vaselor de sânge mici, plus redarea imaginilor în sistem 3D. 

Vino în clinica MediBlue pentru o ecografie cu ultima generatie de ecograf GE Voluson E10, dar și pentru alte proceduri care vizează monitorizarea copilului tău. Cele 9 luni de sarcină trebuie să fie un drum lin și plăcut, iar în clinica noastră vei găsi tot ce ai nevoie pentru a ști că bebelușul tău se dezvoltă așa cum ar trebui.